KRO Magazines en TV gidsen

Onze programma’s gaan verder dan radio en TV. Daarom brengt KRO ook een aantal glossy verenigingsbladen uit. Als u voor een tientje per jaar steunlid wordt, ontvangt u het magazine Vertel. 3 keer per jaar helemaal gratis.

Bovendien ontvangt ieder KRO lid drie maal per jaar het verenigingsblad MijnKRO. Wilt u alle programma's overzichtelijk op een rij? Neem dan een abonnement op een van de TV gidsen: KRO Magazine of Mikro Gids.

Voor de duidelijkheid: als u lid wordt van KRO, ontvangt u niet automatisch één van deze programmagidsen. En als u een abonnement op één van de programmagidsen neemt, bent u ook niet automatisch lid van KRO. Dat is zo geregeld in de mediawet.

MijnKRO

MijnKRO is een ledenmagazine met informatie vol exclusieve evenementen en aanbiedingen en met informatie over de KRO. Als lid krijgt u dit magazine drie keer per jaar thuis gestuurd. Bekijk hier het magazine online.

Word nu lid

Vertel. Magazine

Bent u ook altijd zo benieuwd hoe het verhaal verder gaat na de uitzending? Beleef de verhalen achter onze programma’s in het nieuwe ledenmagazine Vertel. Vertel verschijnt 3x per jaar en is gratis voor leden van KRO. Nog geen lid? Word dan nu steunlid van KRO. Bekijk hier het magazine. 

Word nu lid

KRO Magazine

Elke week overzichtelijke programma-informatie, achtergronden van programma's en interviews met presentatoren.

Neem een abonnement

Mikro gids

Lekker overzichtelijke programma-informatie. Weinig poespas, maar wel elke week met een heel handig overzicht van alle topfilms.

Neem een abonnement