VillaTicca

VillaTicca
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

In de toekomst nog meer kansarme kinderen in Ecuador een veilige plek kunnen bieden in Villa Ticca..

Waar zal het geld aan besteed worden?

* Het aanbieden van kinderopvang. * Het aanbieden van workshops voor de ouders van de kinderen. * Het organiseren van rondreizen voor vrijwilligers die het werk van de stichting beter willen leren kennen. * Het inzamelen van geld middels sponsoring en giften.

De aanpak van Stichting Niños de Waita Ticca wordt steeds getoetst aan de volgende voorwaarden: * Alleen aan de allerarmste gezinnen wordt kinderopvang geboden (er worden huisbezoeken afgelegd om dit te toetsen). * Er wordt in Ecuador gewerkt met lokale mensen die een lokaal salaris ontvangen. * De overheadkosten zijn laag, waardoor donaties eerder op de juiste plek terecht komen (Alle Nederlandse medewerkers zijn vrijwilligers). * Er wordt respectvol en liefdevol met de kinderen in de opvang omgegaan, ze ontvangen voedzame maaltijden en krijgen de kans zich te ontwikkelen.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Evelien Kremer en Mariska Versteegh zijn bekenden van mij. Zij deden vrijwilligerswerk in Quito en waren zo aangegrepen door de armoede die ze daar zagen, dat ze besloten samen een kinderopvang te beginnen in het arme zuiden van Quito (sector El Camal). Mariska gaat dit jaar met haar man Louis en dochter Veerle terug naar Ecuador om hen te laten zien waarvoor zij zich inzet. Wat fijn zou het zijn om haar een extra kado mee te geven!! Ik ben trots op deze vrijwiligers!.

Website
www.villaticca.com

Stemmen
532

Word lid en wij doneren
Bekijk alle goede doelen