Teachers4Teachers

Teachers4Teachers
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Teachers4Teachers is een organisatie van vrijwilligers met als doel de onderwijsontwikkeling in Kenia te bevorderen. Zij brengen onderwijsgevenden uit Nederland en Kenia met elkaar in contact en werken samen met ongeveer 320 scholen in Kenia in de kustprovincie Kwale ten zuiden van Mombasa.Dit in nauwe samen met de regionale Keniaanse overheid die ons programma heeft opgenomen in haar onderwijsprogramma.

Waar zal het geld aan besteed worden?

T4T investeert in onderwijsmensen op alle niveaus: kleuterleidsters, leraren, schooldirecteuren, onderwijsinspecteurs en overheid. Dat doen we met name door het organiseren van workshops waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Hierdoor verbetert het onderwijs aantoonbaar, wat ten goede komt aan de Keniaanse kinderen.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Als directeur van een kindcentrum in Nederland ben ik vorig mee naar Kenia geweest. Ik heb heel veel respect voor hetgeen mijn Keniaanse collega's voor elkaar krijgen op de scholen. Zonder geld en met weinig middelen, maar met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen proberen ze er het beste van te maken. Door middel van samenwerking verbeteren we het onderwijs. Education is future!

Website
http://www.teachers4teachers.nl/

Stemmen
320

Word lid en wij doneren
Bekijk alle goede doelen