Stichting Schuldhulpmaatje Oude IJsselstreek

Stichting Schuldhulpmaatje Oude IJsselstreek
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Mensen komen vaak in financiële problemen doordat ze ergens tussen inkomsten en uitgaven de weg zijn kwijtgeraakt. Wij, de schuldhulpmaatjes, helpen ze weer op weg. Onze maatjes staan schouder aan schouder met de mensen en zijn tijdelijk hun steun en toeverlaat.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Het goede doel waarvoor wij steun vragen is het PC Project. Een van de oorzaken waardoor mensen in problemen komen, is het ontbreken van een deugdelijke computer of een printer. Als dat inderdaad zo is, proberen wij er een voor hun te regelen. Daarbij worden wij gesteund door lokale ondernemers, maar er blijven kosten voor onze rekening komen. In het PC Project zorgen wij voor een PC en een printer plus een basiscursus om met de spullen aan de slag te kunnen. Zo helpt ons project de zelfredzaamheid van de mensen te vergroten.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Zelf ben ik schuldhulpmaatje en ook de buddy voor onze nieuwe vrijwilligers. Reden om dit vrijwilligerswerk te gaan doen was en is dat ik mensen die in (financiële) nood zitten kan steunen en weer op weg kan helpen, onder het motto: samen doen, dan lukt het! Als het gaat om het regelen van geldzaken kun je niet meer zonder computer en dit PC Project helpt om waar nodig die basisvoorwaarde te regelen.

Website
www.schuldentelefoonoudeijsselstreek.nl

Stemmen
23

Word lid en wij doneren
Bekijk alle goede doelen