Stichting KinderDiabetes

Stichting KinderDiabetes
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Stichting Kinderdiabetes is in september 2010 opgericht in Zeeland, om op deze manier op een bredere wijze kinderen met diabetes, en ouders van deze kinderen, te kunnen faciliteren. Het is een stichting voor kinderen met diabetes, dóór ouders en vóór ouders, in samenwerking met o.a. het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Sinds onze oprichting hebben we heel veel ouders, kinderen en jongeren weten te bereiken én weten te ondersteunen. Met veel verschillende activiteiten hebben we ons al geruime tijd definitief op de kaart gezet. En daar zijn we trots op. Maar het zijn niet alleen de in het oog lopende activiteiten die uw steun hard nodig hebben. Ook de activiteiten die veel meer 'achter de schermen' plaatsvinden zoals het op zetten van regionale groepen, de netwerken voor buddy's en het ontwikkelen van educatiemateriaal dat gebruikt kan worden door ouders en kinderen om hun omgeving uit te leggen wat er nu precies aan de hand is met kinderdiabetes. De aankomende kosten die gemaakt moeten worden voor de AVG die voor een kleine stichting net zoals alle andere organisaties een bijzonder belangrijk onderdeel is om aan te gaan voldoen op korte termijn.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Naast oprichter en voorzitter van deze prachtige stichting ben ik vader van 2 prachtige kinderen waarvan 1 de ziekte Diabetes type 1 heeft. Als geen ander weet ik wat onze stichting betekend en kan betekenen voor vele ouders en kinderen met deze zeer intense ziekte die helaas vaak enorm onderschat wordt. Ik ben daardoor erg strijdbaar om het blijvend onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat niet alleen vandaag maar ook morgen en vele dagen en jaren die volgen we als stichting dit werk kunnen blijven doen.

Website
www.stichtingkinderdiabetes.nl

Stemmen
2368

Word lid en wij doneren
Bekijk alle goede doelen