Make a Memory

Make a Memory
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Ouders, broers en zussen, opa's en oma's een herinneringen voor het leven geven wanneer hun (klein)kind of broertje/zusje dit niet meer kan. Make a Memory geeft kosteloos tastbare herinneringen in de vorm van professionele foto's. Hiermee wil Make a Memory hulp en troost bieden en het taboe doorbreken om gesprekken rondom het verliezen van een kind bespreekbaar te maken.

Waar zal het geld aan besteed worden?

De website is verouderd, niet goed vindbaar en moet dus onderhanden genomen worden. Ouders weten niet van het bestaan, maar op het moment dat dit wel zou moeten, moet Make a Memory ook zichtbaar zijn. Dat ene moment wanneer ze in beeld zouden moeten komen, moeten ze er ook zijn voor ouders, zonder dat ouders hier veel moeite voor moeten doen. Want elke herinnering is er een teveel, maar elke herinnering is er voor het leven.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Make a Memory doet alles kosteloos voor ouders. Ook de vrijwilligers doen bijna alles belangeloos. Hierdoor vindt de stichting het moeilijk om gelden uit te geven aan andere zaken, behalve aan de foto's. Want elke euro is meegenomen en elke euro wil Make a Memory besteden aan de herinneringen voor ouders, broers en zussen, opa's en oma's. Kwalitatief goede foto's, gemaakt door professionele beroepsfotografen, waardoor ouders mooie foto's met trots aan hun omgeving kunnen laten zien, waardoor gesprekken worden geopend en zo een rouwproces wordt gestart, waarbij hulp en troost geboden wordt. Wat zou het fijn zijn als iedere ouder die hun kind verliest een tastbare herinnering heeft van hun gezin.

Website
http://www.makeamemory.nl

Stemmen
3962

Word lid en wij doneren
Bekijk alle goede doelen