Horizon Jeugdzorg en Onderwijs

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Geef kwetsbare kinderen binnen de gesloten Jeugdzorg de ruimte, een speelplein, om veilig te spelen en zich te ontwikkelen.

Waar zal het geld aan besteed worden?

De binnenplaats van de leefgroepen Atlantis 1 en 2 moet gerenoveerd en heringericht worden t.b.v. sport spel en recreatie. Het grasveld is een mollenveld en moet opnieuwe aangepakt worden. De inrichting (speelmogelijkheden) is niet passend voor de huidige doelgroep. De bestrating is ongeschikt voor skeelers skateboars etc daar moet een plein komen met een gladder oppervlak. Ook de zitjes zijn allemaal stuk en aan vervanging toe.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Voor deze kwetsbare kinderen met een complexe zorgvraag is het van groot belang dat ze een veilige woon omgeving hebben en rust zodat ze tot behandeling kunnen komen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Sport spel en recreatie is hierbij erg belangrijk. Daarmee kunnen ze hun sociale vaardigheden en andere competenties oefenen en verbeteren. Hierdoor kunnen ze in de toekomst weer in de maatschappij hun draai vinden. De huidige inrichting voldoet niet meer voor deze nieuwe doelgroepen. Het plein mag vriendelijker en uitnodigender zodat het een fijne plek wordt voor deze kinderen die tijdens hun behandeling beperkt of zelfs een tijd niet buiten de poort komen.

Website
https:/horizon.eu

Stemmen
337

Word lid en wij doneren
Bekijk alle goede doelen