Holland4als- team soest

Holland4als- team soest
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Holland4ALS is een initiatief van Stichting Zoalsjan. De opbrengst komt dan ook ten goede aan deze stichting. Stichting Zoalsjan werft fondsen om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die zij nodig hebben om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven

Waar zal het geld aan besteed worden?

Wat is het prachtig wanneer wij met de opbrengsten van dit evenement ALS-patiënten aan middelen kunnen helpen. Hulpmiddelen die het mogelijk maken om zolang mogelijk op een comfortabele manier thuis het leven zo veel mogelijk draaglijk te houden. Als gevolg van het grimmige verloop van ALS kunnen de behoeften van patiënten in zeer korte tijd veranderen. De bestaande infrastructuur kan aan deze snel veranderende vraag geen invulling geven, waardoor patiënten vaak te lang moeten wachten op hun hulpmiddelen. En wachten, dat is nou juist iets wat ALS patiënten zich niet kunnen veroorloven.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Holland4ALS is een sportevenement van Stichting Zoalsjan met als doel om geld te werven waarmee hulpmiddelen voor ALS-patiënten kunnen worden aangeschaft. De deelnemers leggen maar liefst 330 kilometer af tussen de start in Groningen en de finish in Soest. Het parcours tussen deze twee plaatsen wordt binnen 24 uur in estafette-vorm overbrugd in vier verschillende disciplines: 5km zwemmen, 150km fietsen, 150km harlopen, 25km kanoën.

Website
https://holland4als.zoalsjan.nl/

Stemmen
13

Word lid en wij doneren
Bekijk alle goede doelen