Hersenletsel.nl

Hersenletsel.nl
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

Niet aangeboren hersenletsel verandert een leven compleet. De vereniging Hersenletsel.nl is er om kennis over en het begrip voor hersenletsel te vergroten. Wij helpen de draad weer op te pakken, meer te weten te komen over  hersenletsel en de consequenties en ook daarover in contact te komen met anderen.

Waar zal het geld aan besteed worden?

HERSENLETSEL on TOUR:  aan de ene kant aandacht vragen voor alle vormen van hersenletsel in het algemeen en de ingrijpende gevolgen daarvan. Anderzijds willen we met deze Tour revalidatie fiets- en loop- hulpmiddelen bij mekaar fietsen. Voor hersenletsel getroffenen is in beweging komen en blijven immers van groot belang!Via de bij elkaar gefietste sponsorgelden kunnen we aan revalidatiecentra en fysiotherapiepraktijken, revalidatie loop- en fietshulpmiddelen, zoals b.v. de Alinker loopfiets schenken.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Ik heb zelf twee maal een herseninfarct gehad en ben in het gelukkige bezit van de Alinker loopfiets, die mijn wereld weer zoveel groter heeft gemaakt. Ik ben zelfstandiger, kan weer "wandelen", en alle sociale activiteiten doen die ik leuk vind. Dat gun ik zoveel mensen toe!

Website
www.hersenletsel.nl

Stemmen
229


Bekijk alle goede doelen