Dress for Success Utrecht

Dress for Success Utrecht
Omschrijf in drie regels de missie van uw goede doel

De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven. De visie Dress for Success Nederland. Een samenleving waar mensen met waardigheid en respect worden bejegend en waar mensen werken aan hun economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid, en zo een bijdrage leveren aan de samenleving.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Dress for Success Utrecht gaat weer verhuizen in juli of augustus 2017 naar hopelijk een definitieve plek. Daar is geld voor nodig. Daarnaast willen ze ook diverse nieuwe kleding aanschaffen om de klanten goed, eigentijds en met eigenheid te kunnen kleden.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Ik ben heel erg trots op de stichting Dress for Success Utrecht en draag ze een warm hart toe omdat ik er als vrijwilliger met veel plezier heb gewerkt in een periode dat ik zelf weer moest opbouwen naar een ingrijpende periode in mijn leven. Ze hebben een luisterend oor voor iedereen en sturen mensen met veel zelfvertrouwen en een passende outfit op pad naar een betere toekomst!

Website
http://www.dressforsuccess.nl

Stemmen
219

Word lid en geef