Night of the Proms

Night of the Proms, de succesvolle mix van klassiek en pop, is al 27 jaar een ware sensatie. Op televisie, maar natuurlijk helemaal in het echt. Voor leden is het meemaken van dit grootse concert verrassend voordelig.

Tijdens onze exclusieve Night of the Proms ledendag ziet u hetzelfde concert, maar betaalt u slechts € 12,50 voor een kaartje. Speciaal voor u als lid is er deze dag ook een bijzonder voorprogramma.

Het concert
Night of the Proms verwelkomt dit jaar soulzangeres Joss Stone, voormalig Spice Girl Melanie C, 16-jarige pianiste Emily Bear, Leona Philippo en Douwe Bob. Deze topartiesten brengen hun bekendste hits onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Voorprogramma, meet & greet’s
Voordat het feest losbarst, kunt u in onze stands een praatje maken met de presentatoren van uw favoriete KRO-NCRV programma’s. En met hen op de foto!

Dit jaar zijn onder andere van de partij
Spoorloos, De Reünie, BinnensteBuiten, De Slimste Mens, De Rijdende Rechter, Dance around the World en KRO-NCRV Radio.

Wat: ledenmiddag Night of the Proms
Waar: Ahoy Rotterdam
Wanneer: zondag 19 november
Tijd: voorprogramma 12:00 - 14:30 uur
        concert 15:00 - 18:00 uur
Prijs: € 12,50

Inclusief:

  • het voorprogramma
  • reserveringskosten

Rolstoelplaatsen:
Er zijn een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze kunt u telefonisch reserveren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op
0900 - 700 70 04 (0,90 cent per gesprek). 
Let op: Dit telefoonummer is tussen 12:00 uur en 14:00 uur niet beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Reserveren