Detectivepremière UITVERKOCHT

Mysterie in de bios

KRO/NCRV-leden krijgen weer de kans om als eersten drie gloednieuwe afleveringen te zien van KRO-NCRV Detectives. Niet thuis, maar levensgroot op het witte doek. Wat u precies voorgeschoteld krijgt, blijft nog even geheim. En dit is niet het enige raadsel wat u te wachten staat in de bioscoop... Er is ook een meet & greet met een speciale gast uit de wereld van KRO-NCRV Detectives

Ontmoet de Mysterie Guests:
Neil Dudgeon is zaterdag 20 mei aanwezig in Amsterdam en Breda
Nick Hendrikx is zondag 21 mei aanwezig in Utrecht


Waar: Pathé Tuschinski Amsterdam UITVERKOCHT
Wanneer: zaterdag 20 mei 2017 

Waar: Kinepolis Breda UITVERKOCHT
Wanneer: zaterdag 20 mei 2017

Waar: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht UITVERKOCHT
Wanneer: 
zondag 21 mei 2017

Tijd: 11.00 - 16.30 uur (deuren open om 10.30 uur)
Prijs: € 5,- p.p.

Programma:

  • drie nieuwe afleveringen van detectiveseries
  • meet & greet met mystery guest

Extra info:

  • Zit u in een rolstoel? Neem dan contact op met ons Klantcontactcentrum om een plaats te reserveren. Telefoonnummer is: 0900 - 700 70 04 (90 cent per gesprek, ma t/m vrij tijdens kantooruren)
  • Tuschinski Amsterdam is het best per openbaar vervoer bereikbaar. Parkeren kan in de buurt in diverse parkeergarages maar hou rekening met hoge parkeerkosten.
  • Parkeren bij Kinepolis Breda is gratis! Deze bioscoop is ook te bereiken met openbaar vervoer, er gaat een rechtstreekse bus vanaf station Breda.
  • Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is het beste te bereiken per openbaar vervoer. De bioscoop ligt recht tegenover het station. Parkeren bij Jaarbeurs Utrecht is mogelijk maar houdt u hierbij rekening met hoge parkeerkosten.